Anbefalinger

“Som formand for LAG Viborg, har jeg i syv år haft fornøjelsen af  at arbejde sammen med en yderst velkvalificeret koordinator Kirsten Malling Olsen. Kirsten har, med et stort engagement og med stor dygtighed, styret os helskinnet igennem det til tider udfordrende arbejde, med at få frivillige til at leve op til de meget høje krav, som EU og ikke mindst de danske embedsmænd M/K kræver. Kirsten har til fulde levet op til vores høje forventninger til en lyttende, inspirerende, saglig og vedholdende samarbejdspartner. Kirsten har sine meningers mod og går derfor ikke af vejen for en saglig diskussion, omkring forhold der synes urimelige, og sørger for at tingene bliver ændret til alles fordel. Jeg giver gerne Kirsten min bedste anbefaling med på vejen.”

Lone Frandsen
formand for LAG Viborg


“Jeg har ved flere lejligheder arbejdet tæt sammen med Kirsten Malling Olsen. Hendes sans for både proces og resultat er bemærkelsesværdig, og hendes forståelse for den politiske virkelighed og hendes potentiale som sparringspartner er stor.”

Peter Vestergaard
Chefkonsulent ved Viborg Kommunune


”Hvis jeg kort skal fremhæve Kirstens kompetencer, som jeg har oplevet dem, så er det værdier som grundighed, punktlighed, analytisk sans og evnen til at agere både på såvel ”bonede gulve” som blandt græsrødderne, der først og fremmest springer i øjnene. Hermed de varmeste anbefalinger!”

Claus Jensen
Tidligere sekretariatsleder for Sammenslutningen af Danske Småøer